Nieuwe methode

Niet dat jullie geen ukulele kunnen spelen, maar Cyril Lefebvre, die eerder al voor een zeer mooie methode met cd zorgde (eigenlijk een geïllustreerde geschiedenis, enkele bladzijden oefeningen en een heleboel liedjes door leden van die andere Ukulele Club uit het Zuiden), heeft een nieuwe geschreven.

Eigenlijk is het een pakket: een basiscursus met akkoorden, akkoordmelodieën en strums (opnieuw rijkelijk geïllustreerd), een ‘dico’-geschiedenis met spelers, geschiedenis van de Franse ukuleles en geavanceerde technieken zoals toonsoorten en verplaatsbare akkoordvormen. Als bonus zit er nog een spiksplinternieuwe cd bij. En alle hoesjes zijn van de hand van Shagg.

Een foto:

Een bespreking door Bertrand, die eraan meewerkte: https://www.ukulele.fr/forum2/index.php?topic=4866.0

En de sympathieke uitgever, bij wie je het kan bestellen: https://www.jjrebillard.com/boutique/la-methode-ukulele.35.htm

En je kan er ook Frans mee leren 🙂

2 Comments

  1. Posted 16-02-2009 at 13:16 | Permalink

    En, waar kunnen we deze methode vinden?

  2. Posted 16-02-2009 at 13:16 | Permalink

    Oh, sorry, nu zie ik het!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*