Hallo Haagse Ukulele Vrienden!

Hi,

Mijn naam is Shelley Rickey en ik, samen met Marko van der Horst, vormen de Ukulele Duo, The Uke Box.

Wij hosten een maandelijks ukulele happening in Rotterdam, ‘De Ukulele Jamboree’ bij Cafe de Bel met daarbij een Ukulele Interventie (een ukulele workshop voor aspirant ukulele spelers), een Ukulele Concert met artiesten uit binnen- en buitenland en daarna een Open Mic of Jam Sessie. We zullen graag de Haagse Ukulele Front willen ontmoeten! Wilt u op de mailinglijst komen ? Stuur dan een mailtje naar guaranteed2swoon@gmail.com onder de melding ‘Ukulele Vriend’

Voor meer informatie over onze muziek en ukulele aktiviteiten kijken op:

Mijn Blogspot en de nieuwe Ukulele Interventie Blogspot

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*