De ukelele weer eens opgepakt

Deze zomer de ukelele weer eens uit zijn hoekje getild, afegstoft, de snaren op stemming gebracht. Na een wat stroef begin kwamen de vingers al weer vlot los. Ocker’s prachtige boekwerkje van de Masterclass 2004 (oei, 6 jaar terug al weer?) nog eens doorgenomen en het CD’tje beluisterd.
Zou de website er nog zijn dacht ik ineens? En jawel hoor, het lijkt zelfs wel of de ukelele in de lift zit als ik al die links bekijk. Leuk om te zien dat jullie er ook nog zo mee bezig zijn en ik zal proberen eens vaker wat van me te laten zien of horen op deze plek.

Groeten van Frank Inklaar.

One Comment

 1. Ocker
  Posted 03-12-2010 at 13:23 | Permalink

  Hoi Frank,
  Leuk iets van je te horen. De site slaapt een beetje maar
  als ie wakker wordt…..!
  Ik heb nog veel bewerkt voor ons kleine wondertje. Ik stuur je graag
  iets toe maar heb je adres niet meer denk ik .
  Tot ooit of eerder
  Ocker

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*