Mighty Uke Roadshow

ALOHA!

Maandagavond 14 november 2011 vertoont Cinema Sphinx in Gent de Canadese documentaire MIGHTY UKE (The Amazing Comeback Of A Musical Underdog). De makers, Tony Coleman en Margaret Meagher, zullen hierbij aanwezig zijn. De film gaat over de hernieuwde populariteit van de ukulele, met naast een kleine geschiedenisles (23 augustus 1879!) vooral veel aandacht voor de hedendaagse ukulele scene wereldwijd. Zeer de moeite, ook voor niet-ukulelespelers!

Na afloop van de film is er in het cinemacafé een heuse Ukulele Battle tussen Wininboy (Frederik Goossens) en Ukulelezaza (Remco HJ), plus een optreden van Herman Vandecauter en een Ukulele Play-Along Рdus neem vooral je ukulele mee.

Mighty Uke Roadshow
Maandag 14 november 2011
– 20:15 Vertoning van de film Mighty Uke
– 22:00 Ukulele Battle / Surprise Acts / Play-Along

Hopelijk tot ziens op maandag 14 november!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*