The Jumping Flea Market in Rotterdam

The Jumping Flea‘The Uke Box’ heeft al jaren lang een mobile maarkt waarmee ze festivals afreisen en ukuleles verkopen. Sinds vorige jaar hebben we een permanente winkel op de Zaagmolenstraat in het Oude Noorden van Rotterdam. Bij ‘The Jumping Flea Market’ vindt U een selectief assortiment Hoge Kwaliteits Ukuleles, van goede starters Ukes tot aan Professionele Instrumenten. Alle ukuleles krijgen een fijn tuning voordat ze de winkel ingaan en zijn dus speelklaar. Tevens vindt U bij ons practige ukulele koffers en een varieteit aan accessoires zoals snaren & chromatische-klip-aan stemapparaten.

Maar, dat is niet alles! Verder hebben we: Muzikale Wonderen & Curiositeiten, Gadgets & Noviteiten en Handgemaakte Gelukzaligheden. Achter de winkel is er een Parlour waar er workshops, expos, concerten en bijzonder happenings plaats vinden.
Meer weten? Kijk op: www.jumpingfleamarket.nl
Zie je daar!
Groetjes,
Shelley Rickey & Marko van der Horst
‘The Uke Box’

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*