ZON. 21 OKT. Ukulele Master Class Series in The Jumping Flea met Ukulelezaza!

UkulelezazaMet trots kondigen wij het begin van de Ukulele Master Class Series in The Jumping Flea in Rotterdam aan. Gedoceerd door wereldklasse ukelelespelers zijn de Masterclasses bedoeld voor spelers die hun speltechniek verder willen ontwikkelen.

Deze Master Classes zijn zeer interessant voor zowel beginners (met een goede beheersing van de basis technieken) als voor gevorderde spelers. We beginnen met een serie gegeven door Ukulelezaza. De eerste editie behandelt het thema: Akkoorden en Melodie

Ukulelezaza, ook bekend als Remco Houtman, is beschouwd als één van de beste ukelele spelers van de wereld. Zijn rechterhand techniek is verbluffend. Hij beheerst zowel snelle ritmische vaardigheden als een gevoel voor subliem melodische spel. Hij is ook een zeer enthousiast verzamelaar van vintage Martin Ukuleles en speelt naast de ukelele ook de plectrum banjo en de zingende zaag.

U LEERT:
• De logica achter Akkoorden
• De melodie spelen vanuit een akkoord
• Solo’s spelen
• Improviseren
U KRIJGT:
• Een overheerlijke sandwich + dorst lesser
.
• Een demonstratie door Ukulelezaza

DATUM: Zondag 21 Oktober, 2012
LOKATIE: The Jumping Flea, Zaagmolenstraat 125a, 3036HH Rotterdam
TIJD: 11:00 uur – ± 14:00 UUR
DUUR: ±3 uur
KOSTEN: €30,-, €25,- voor Vrienden van The Flea
EXTRA INFO: Cursussen bij The Jumping Flea vinden plaats in de Parlour achter de winkel. Hier heerst er een zeer aangename woonkamer sfeer. Naast een enorm leerzame cursus wordt het ook een gezellige en relaxend middagje in een intieme sfeer van maximaal 15 deelnemers.
 Doe Mee!

AANMELDEN: Stuur een mailtje naar thejumpingfleamarket@gmail.com o.v.v. MASTERCLASS. Daarna ontvangt u betalings informatie. Zo gauw het inschrijf geld is betaald krijgt u bevestiging van uw deelname aan het Ukulele Master Class met Ukulelezaza.

THE JUMPING FLEA MARKET
Zaagmolenstraat 125A
3036HH Rotterdam
Nederland
t. 010 2266296
m. 06 42826764
e. thejumpingfleamarket@gmail.com
w. www.jumpingfleamarket.nl

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*