2e Editie van de Ukulele Master Class Series

ZONDAG 18 NOVEMBER
2e Editie van de Ukulele Master Class Series in The Jumping Flea
Thema: Rechterhand Technieken
De Ukulele Master Classes zijn een series éénmalig workshops gedoceerd door wereldklasse ukulelespelers. Ze zijn bedoeld voor spelers die hun speltechniek verder willen ontwikkelen. Deze Master Classes zijn zeer interessant voor zowel beginners (met een goede beheersing van de basis technieken) als voor gevorderde spelers. Het thema voor de tweede editie is Rechterhand Technieken.

Ukulelezaza, ook bekend als Remco Houtman, is beschouwd als één van de beste ukelele spelers van de wereld. Zijn rechterhand techniek is verbluffend. Hij beheerst zowel snelle ritmische vaardigheden als een gevoel voor subliem melodische spel. Hij is ook een zeer enthousiast verzamelaar van vintage Martin Ukuleles en speelt naast de ukelele ook de plectrum banjo en de zingende zaag.

U LEERT:
• Hoe je zowel begeleiding als solo’s en improvisaties ritmisch interessanter kunt maken
• Triplets Galore
• UP, UP, UP!, Het belang van de up-stroke
• Swing & Slide

U KRIJGT:
• Lesmateriaal
• Een overheerlijke sandwich + dorst lesser
• Een demonstratie door Ukulelezaza

DATUM: Zondag 18 November
LOKATIE: The Jumping Flea, Zaagmolenstraat 125a, 3036HH Rotterdam
TIJD: 11:00 uur – ± 14:00 UUR
DUUR: ±3 uur
KOSTEN: €30,-
EXTRA INFO: Cursussen bij The Jumping Flea vinden plaats in de Parlour achter de winkel. Hier heerst er een zeer aangename woonkamer sfeer. Naast een enorm leerzame cursus wordt het ook een gezellige en relaxend middagje in een intieme sfeer van maximaal 15 deelnemers.
Doe Mee!

AANMELDEN: Stuur een mailtje naar thejumpingfleamarket@gmail.com o.v.v. MASTERCLASS. Daarna ontvangt u betalings informatie. Zodra het inschrijfgeld is betaald krijgt u een bevestiging van uw deelname aan de Ukulele Master Class met Ukulelezaza.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*