7 Juli, Ukulele Master Class in The Jumping Flea

23-Mar.ukulelezaza.6x8ZONDAG 7 JULI
3e Editie van de Ukulele Master Class Series
De Ukulele Master Classes is een serie éénmalige workshops, onder begeleiding van wereldklasse ukulelespelers. Deze Master Classes zijn bedoeld voor spelers die hun speltechniek verder willen ontwikkelen en zijn zeer interessant voor zowel beginners (met een goede beheersing van de basistechnieken) als voor gevorderde spelers. Het thema voor de derde editie is ‘Maui Chimes’. Aan de hand van de Hawaiian klassieker ‘Maui Chimes’ leer je diverse technieken, loopjes en trucks die ook toepasbaar zijn op andere songs.

Ukulelezaza, ook bekend als Remco Houtman, wordt beschouwd als één van de beste ukelele spelers van de wereld. Zijn rechterhand techniek is verbluffend. Hij beheerst zowel snelle ritmische vaardigheden als subliem melodisch spel. Hij is ook een zeer enthousiast verzamelaar van vintage Martin Ukuleles en speelt naast de ukelele ook de plectrum banjo en de zingende zaag. www.youtube.com/ukulelezaza

U LEERT:
• Melodie spelen
• Tweede stem spelen
• Rechterhand ritmes en technieken
• Fingerpicking
• Akkoordenposities

U KRIJGT:
• Lesmateriaal
• Een overheerlijke sandwich + dorstlesser
• Een demonstratie door Ukulelezaza

DATUM: Zondag 7 Juli 2013
LOCATIE: The Jumping Flea, Zaagmolenstraat 125a, 3036 HH Rotterdam
AANVANG: 11:00 uur
DUUR: ±3 uur
KOSTEN: € 35,-
EXTRA INFO: Cursussen bij The Jumping Flea vinden plaats in de Parlour achter de winkel. Hier heerst er een zeer aangename en intieme woonkamersfeer. Naast een enorm leerzame cursus wordt het ook een gezellig en relaxed middagje met maximaal 15 deelnemers. Doe mee!

AANMELDEN: Stuur een mailtje naarthejumpingfleamarket@gmail.com o.v.v. MASTERCLASS. Daarna ontvangt u betalingsinformatie. Zodra het inschrijfgeld is betaald krijgt u een bevestiging van uw deelname aan de Ukulele Master Class met Ukulelezaza.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*